Commercieel gebruik

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

Free Match multisplit

Binnen ons multisplit assortiment presenteren wij de Gree Free Match voor het koelen en verwarmen van grote commerciële ruimtes zoals winkels of kantoren.

De Free Match biedt in combinatie met één of meerdere van de moderne en energiezuinige binnendelen eindeloos veel mogelijkheden om uw werkklimaat te veraangenamen.

U-Match monosplit

De Gree U-Match is perfect toe te passen voor het koelen en verwarmen van kleine en middelgrote commerciële ruimtes zoals hotelkamers, praktijkruimtes of horecagelegenheden. De U-Match wordt gemonteerd boven het plafond en blaast de lucht nagenoeg geruisloos via inblaasroosters of luchtslangen de gewenste ruimte in.

Combineer de U-Match met de binnendelen Cassette, Vloer/Plafondmodel en Kanaal/Satelliet of het nieuwe wandmodel voor de meest complete en beste keuze voor een uitstekend binnenklimaat.

T-Fresh kastmodel

Het T-Fresh kastmodel is een split-unit model geschikt voor het koelen en verwarmen van o.a. kantoren, restaurants of andere (grote) commerciële ruimtes. De vrijstaande binnenunit van de T-Fresh zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Deze compacte airconditioning heeft dankzij de invertertechnologie een verrassend hoog rendement.

Versati warmtepomp

De nieuwste Gree Versati warmtepompen zijn geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen of kantoren en kunnen tevens het sanitair warm water bereiden. De Versati III is verkrijgbaar in een split- of monoblockuitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar. De unieke gepatenteerde Gree tweetrapscompressor en de modernste invertertechnologie zorgt voor een hoge energieprestatie.

De kernwaarden van de Versati III zijn als volgt:

  • Intelligente bediening
  • Nieuwste generatie onderdelen
  • Keymark-certificering

De Gree sanitair warmwatertank, verkrijgbaar in een uitvoering van 200 of 300 liter, heeft dubbele sensoren en een elektrisch verwarmingselement voor opwarming van het sanitair water tot 80°C ter voorkoming van de groei van bacteriën.

Interesse in de producten van Gree?

Neem contact op met onze accountmanager, bekijk de catalogus
of vind een Gree dealer in uw regio

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO

T +31 (0)77 354 03 41
info@kusterstho.nl

nl_NLDutch
de_DEGerman en_GBEnglish fr_FRFrench nl_NLDutch