Commercieel gebruik

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

Multisplit units buitendelen

Binnen ons multisplit units buitendelen assortiment presenteren wij de Free Match voor het koelen en verwarmen van commerciële ruimtes zoals winkels of kantoren. De Gree Free Match biedt in combinatie met één of meerdere van de 6 mogelijke binnendelen eindeloos veel mogelijkheden om uw werkklimaat te veraangenamen.

Multisplit units binnendelen

De uitgebreide Gree multisplit units bestaan uit diverse modellen binnendelen welke in combinatie met het Free Match multisplit buitendeel uitstekende prestaties leveren op het gebied van koelen en verwarmen. U wilt een comfortabel binnenklimaat voor uw winkel of kantoor? Onze 6 verschillende moderne en energiezuinige binnendelen bieden een altijd een gepaste oplossing van een uitstekende kwaliteit.

Download leaflets:

Fairy – CassetteConsoleVloer/Plafondmodel U-CrownDuct/Kanaal

Filterupgrade:

Antibacterieel filter

Monosplits U-Match

Binnen ons Gree monosplit U-Match assortiment presenteren wij een drietal binnendelen voor het koelen en verwarmen van commerciële ruimtes zoals hotelkamers, praktijkruimtes of horecagelegenheden. De Gree U-Match wordt gemonteerd boven het plafond en blaast de lucht nagenoeg geruisloos via inblaasroosters of luchtslangen de gewenste ruimte in. De combinatie met de binnendelen Cassette, Vloer/Plafondmodel en Duct/Kanaal maakt de U-Match de meest complete en beste keuze voor een uitstekend binnenklimaat.

Download leaflets:

Cassette – Vloer/Plafondmodel – Duct/Kanaal

Kast- en kolommodellen

De T-Fresh is onze nieuwste aanwinst binnen het segment kast- en kolommodellen, een split-unit model geschikt voor het koelen en verwarmen van o.a. kantoren, restaurants of andere (grote) commerciële ruimtes. De vrijstaande binnenunit van de T-Fresh zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Deze compacte airconditioning heeft dankzij de inverter technologie een verrassend hoog rendement.

Lucht-water warmtepompen

Onze Gree Versati warmtepompen zijn geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen of kantoren en kunnen tevens het sanitair warm water bereiden. De Versati is verkrijgbaar in een split of monoblock uitvoering en zowel hybride als all-electric inzetbaar. De unieke gepatenteerde Gree tweetrapscompressor en de modernste invertertechnologie zorgt voor een hoge energieprestatie.

Sanitair units

De Gree sanitaire boiler is binnen ons assortiment voor commercieel gebruik uw beste keuze voor de productie van sanitair warm water. De solide boilers, verkrijgbaar in een uitvoering van 200 of 300 liter, hebben dubbele sensoren en een elektrisch verwarmingselement voor opwarming van het sanitair water tot 80°C ter voorkoming van de groei van bacteriën.

Multi VRF systeem GMV5 Mini / Slim

Wilt u een commerciële ruimte zoals een winkel, restaurant of kantoor koelen en verwarmen? Het stille en energiezuinige Gree VRF systeem GMV5 is dan de beste oplossing voor u. Aan dit buitendeel kunt u tot maar liefst 13 binnendelen koppelen, in verschillende uitvoeringen, welke individueel bediend kunnen worden. Er zijn 5 soorten modellen binnendelen te verbinden met het GMV5 systeem, in verschillende capaciteitsuitvoeringen. Heeft u behoefte aan een groter VRF systeem? Dan verwijzen wij u graag naar onze Utiliteit pagina.

Interesse in de producten van Gree?

Neem contact op met onze accountmanager, bekijk de catalogus
of zoek een dealer in uw regio

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO

T +31 (0)77 354 03 41
info@kusterstho.nl

nl_NLDutch
de_DEGerman en_GBEnglish fr_FRFrench nl_NLDutch