Evenementen

Kusters Technische Handelsonderneming zal aanwezig zijn op de volgende evenementen / beurzen:

Duurzaam Verwarmd

19, 20 & 21 maart

Expo Haarlemmermeer | Vijfhuizen

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles op het gebied van duurzame HVAC techniek. Maak kennis met de nieuwste producten, systemen, technieken, diensten en alle denkbare partijen uit uw sector in één beursbezoek. Innovaties en nieuwe producten worden speciaal uitgelicht en krijgen veel ruimte in de speciale ‘Innovation Area’s’. Ook kunt u zich oriënteren op de gevarieerde beursvloer bij alle toonaangevende aanbieders. Het beursprogramma bestaat uit warmte- en koudetechnieken, luchtbehandeling en ventilatie. Denk aan aanbieders van warmtepompen, wko- en wtw-systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energiesystemen.

Installatie vakbeurs

10, 11 & 12 september

Evenementenhal Hardenberg

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel. Volgens veel professionals zelfs razendsnel. Installatie Vakbeurs is een platform waar alle belangrijke ontwikkelingen gepresenteerd worden. Een belangrijke marktontwikkeling waar wij op inspelen is de versmelting tussen de E- en W-installatie. Daarom vindt Installatie Vakbeurs tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs plaats op 10, 11 en 12 september 2019!
We zetten twee sterke merken naast elkaar, waarbij wij de installateur centraal zetten! Als exposant van Installatie Vakbeurs 2019 heeft u de mogelijkheid om op één dag zowel de W-installateur als de E-installateur te ontmoeten!

HEEFT U VRAGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG

Vul het onderstaande formulier in en wij helpen u graag verder.