Over Gree

Onze Chinese partner Gree Electric Appliances, Inc., opgericht in 1991, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige airconditionings, warmtepompen en air treatment systemen. Gree is met meer dan 90.000 medewerkers de grootste internationale fabrikant in dit segment met een verkoopnetwerk binnen 200 landen en regio’s.

Oorspronkelijk produceerde Gree alleen airconditioners voor residentieel gebruik. Jarenlange investering in technologische ontwikkelingen binnen hun 15 research instituten, maakt dat Gree het assortiment heeft uitgebreid. Tegenwoordig maakt Gree tevens airconditionings voor commercieel en industrieel gebruik, maar ook warmtepompen, air treatment systemen, huishoudelijke apparaten en hoogwaardige communicatieapparatuur.

Wereldwijd heeft Gree 300 miljoen gebruikers en een productiecapaciteit van meer dan 60 miljoen airconditionings voor de residentiële markt en 5,5 miljoen airconditionings voor de commerciële markt. Gree produceert in 12 verschillende vestigingen in China maar tevens in Brazilië en Pakistan. Daarmee produceert Gree 1 op 3 airconditioners welke wereldwijd in gebruik zijn.

Kusters Technische Handelsonderneming (THO) werkt samen met Gree sinds 1993. De bedrijfsfilosofie van Gree, waarbij zij hun verantwoordelijkheid nemen om te streven naar een beter milieu en een kwalitatief hoogwaardig leefklimaat, past uitstekend bij het duurzame karakter van Kusters THO.

Interesse in de producten van Gree?

Neem contact op met onze accountmanager, bekijk de catalogus
of vind een Gree dealer in uw regio

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO

T +31 (0)77 354 03 41
info@kusterstho.nl

nl_NLDutch
de_DEGerman en_GBEnglish fr_FRFrench nl_NLDutch