Residentieel gebruik

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

Wandmodellen

De Gree wandmodellen zijn geschikt voor het koelen en verwarmen van woningen. U wilt een comfortabel binnenklimaat? Onze moderne en energiezuinige Fairy en U-Crown bieden een toprendement en zijn bovendien via wifi op afstand te bedienen. Nieuw in 2020 zijn de Soyal, uitgerust met innovatieve inductiewarmte en de G-Tech met zijn unieke 3D spiraalvormige externe luchttoevoertechnologie.

Download leaflets:

 

Fairy – G-Tech – U-Crown – Soyal

 

Consolemodellen

Het Gree consolemodel biedt voor een snelle verkoeling en verwarming van uw woning een grote mate van flexibiliteit doordat het systeem op de vloer, aan de wand of verzonken kan worden geïnstalleerd. Koele lucht komt uit het bovenste rooster en warme lucht uit het onderste rooster. Het consolemodel is uitgerust met een 7-traps ventilator en is dus naar individuele behoefte in te stellen voor een uniek gebruikerscomfort.

Recreatief

Bent u een liefhebber van kamperen? Ook dan biedt Gree de perfecte oplossing voor het koelen en verwarmen van uw caravan of camper. De compacte en stijlvolle Shark koelt of verwarmt uw caravan of camper zeer snel en effectief. De Shark laat u gedurende alle seizoenen genieten van het buitenleven. Voor meer informatie over de Gree Shark verwijzen wij u graag naar onze aparte website.

Luchtontvochtigers

De Gree luchtontvochtigers bieden de perfecte oplossing bij vochtproblemen in huis. Deze air treatment systemen zijn compact, verplaatsbaar en eenvoudig te bedienen. De luchtontvochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen. Voorkom gezondheidsklachten met een luchtontvochtiger van Gree.

Download leaflets:

Aovia – Daisy

Mobiele airconditioners

Mobiele airconditioners zijn compact van formaat maar zeker niet bescheiden qua prestaties. Ze zijn flexibel inzetbaar en bieden een rendement tot wel 3,5 kW in koelen en 2,9 kW in verwarmen. Mobiele airconditioners zijn uitermate geschikt voor het koelen en verwarmen van kleinere ruimtes.

Download leaflets:

Aovia – Purity

Ook een airconditioning of warmtepomp van Gree?

Neem contact op met onze accountmanager of bekijk onze catalogus

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO

T +31 (0)77 354 03 41
info@kusterstho.nl