Residentieel gebruik

Ons assortiment voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat

Wandmodellen

U wilt een comfortabel binnenklimaat? Onze moderne en energiezuinige Fairy en U-Crown bieden een toprendement en zijn bovendien via wifi op afstand te bedienen. De G-Tech is uitgerust met een unieke 3D spiraalvormige externe luchttoevoertechnologie.

Nieuw in 2021 is de fluisterstille en ultrazuinige Soyal met een verbeterd en volledig gesloten grote luchtdeflector voor het leveren van een langer en groter uniform luchtverspreidingspatroon. Medio 2021 zal het Fairy wandmodel exclusief verkrijgbaar zijn in de kleur zwart.

Download leaflets:

Fairy – Fairy zwart – G-Tech – U-Crown – Soyal

Bekijk productvideo:

G-Tech – Soyal

Filterupgrade:

Antibacterieel filter

 

Consolemodellen

Het Gree consolemodel biedt voor een snelle verkoeling en verwarming van uw woning een grote mate van flexibiliteit doordat het systeem op de vloer, aan de wand of verzonken kan worden geïnstalleerd. Koele lucht komt uit het bovenste rooster en warme lucht uit het onderste rooster. Het consolemodel is uitgerust met een 7-traps ventilator en is dus naar individuele behoefte in te stellen voor een uniek gebruikerscomfort.

Recreatief

Bent u een liefhebber van kamperen? Ook dan biedt Gree de perfecte oplossing voor het koelen en verwarmen van uw caravan of camper. De compacte en stijlvolle Shark koelt of verwarmt uw caravan of camper zeer snel en effectief. De Shark laat u gedurende alle seizoenen genieten van het buitenleven. Voor meer informatie over de Gree Shark verwijzen wij u graag naar onze aparte website.

Luchtontvochtigers

De Gree luchtontvochtigers bieden de perfecte oplossing bij vochtproblemen in huis. Deze air treatment systemen zijn compact, verplaatsbaar en eenvoudig te bedienen. De luchtontvochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en 2 tijdsinstellingen. Voorkom gezondheidsklachten met een luchtontvochtiger van Gree.

Download leaflets:

Aovia – Daisy

Mobiele airconditioners

Mobiele airconditioners zijn compact van formaat maar zeker niet bescheiden qua prestaties. Ze zijn flexibel inzetbaar en bieden een rendement tot wel 3,5 kW in koelen en 2,9 kW in verwarmen. Mobiele airconditioners zijn uitermate geschikt voor het koelen en verwarmen van kleinere ruimtes.

Download leaflets:

Aovia – Purity

Kies voor een erkende Gree dealer

Wilt u een Gree airconditioning aanschaffen en gegarandeerd zijn van een betrouwbare leverancier? Onze erkende Gree dealers en installateurs adviseren u graag in het vinden van een passende oplossing voor uw klimaatbehoefte en ontzorgen u tevens in het onderhoud van uw Gree installatie. Wilt u in contact komen met een erkende Gree dealer? Bezoek onze dealerpagina en vind een Gree dealer in uw regio.

Interesse in de producten van Gree?

Neem contact op met onze accountmanager, bekijk de catalogus
of vind een Gree dealer in uw regio

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO

T +31 (0)77 354 03 41
info@kusterstho.nl

nl_NLDutch
de_DEGerman en_GBEnglish fr_FRFrench nl_NLDutch